За нас Доставка Помощ Вход Регистрация

Захир Ден и Нощ капсули

Следи нашите диети и промоции

 
Захир Ден и Нощ капсули
Производител: Prevent Pharma
Количество: 100 капс.
Цена: 27.89лв. 23.20лв.
с ДДС: 23.20лв.

Опитай страхотния Захир Ден и Нощ и усети ефекта!

Ако имаш цел да свалиш килограми и да се стегнеш, Захир Ден и Нощ е точният ефикасен продукт за теб.

Как действа?

L-carnitine

 

Неговата основна функция е да подпомага транспорта и изгарянето на мазнините вътре в клетката и адекватно да ги оползотворява като мощен енергиен източник. По този начин той драстично повишава метаболизма и насърчава здравословното редуциране на теглото като цяло. Не позволява отлагането на мазнини в подкожната тъкан, но и предотвратява тяхното натрупване и агрегиране в сърцето, черния дроб и скелетните мускули.
Прецизно повишава ефикасността на антиоксидантните витамини С и Е, забавя процеса на стареене. Укрепва имунната система, предпазва от окислителен стрес, предотвратява нервните заболявания, премахва депресията, увеличава физическата работоспособност.

Extract – foliaBetulae /листа от бреза/

Диуретичния ефект на екстракта предотвратява неприятното задържане на вода под кожата, което е и основната причина за образуването и развитието на целулит. Екстрактът от бреза стимулира кръвообращението, повишава пропускливостта на капилярите и подпомага елиминирането на отпадните метаболити. По този начин в подкожната мастна тъкан, се създават условия за екстремно разграждане и евакуиране на мастните депа.

Extract – Camelia Sinensis /Зелен чай/

Революционно стандартизираните му екстракти (полифеноли) стимулират производството на хормона норадреналин, който изостря метаболизма и способства за изгарянето на излишните мазнини.
Антиоксидантните му действия са свързани с понижаването на холестероловите нива, кръвосъсирването, стимулирането на имунната система, предпазването на зъбите от разваляне, регулирането на кръвната захар и инсулиновото ниво, премахването на умствената умора, забавянето процеса на стареене на клетките и повишаването на имунния отговор.

Opuntia Ficus-Indica /Индийски кактус/

Съдържа в себе си уникални фибри, наречени листни влакнини, които имат способността да абсорбират голяма част от мазнините, като по този начин не позволяват на тънките черва да ги усвояват. Този процес на свързване създава неразтворим гел в стомаха, който по естествен начин преминава през стомашно чревния тракт и по естествен физиологичен път се елиминира от организма.

Chromium Picolinate

Генералният минерал, необходим за енергията в организма. Отлично контролира нивата на кръвния холестерол и кръвната глюкоза като адекватно съдейства за регулиране на апетита и желанието за прости захари; ускорява загубата на мазнини и предпазва от загуба на мускулна маса, което е основният фактор насърчаващ дълголетието и съдействащ за борбата с остеопорозата.
Недостигът на Chromium Picolinate води до тревожност, уморяемост, некачествен метаболизъм на аминокиселините и непоносимост към глюкозата (в частност и при хора с диабет).

L-Arginine и L-Ornithine:

Подпомагат метаболизма на излишните мазнини в организма, като този ефект силно се активира през първата фаза на съня. По-високото отделено количество на растежния хормон по време на сън гарантира много по-малко мазнини за сметка на стегната и добре оформена мускулатура в тялото. Ето защо великото действие на този аминодует е толкова важен и значим за перфектната визия. От своя стана L-Ornithine подпомага за нормалното функциониране на имунната система и черният дроб.
Тази аминокиселина допълнително неутрализира амоняка и подпомага регенерацията на черния дроб. L-Arginine е изключително важен за метаболизма на мускулите, което гарантира много по-ниска концентрация на мазнина в тялото като цяло.

 

Съдържание
Хитринки
1. Мотивирай се. Избери чифт дънки с мечтания размер. Така ще следиш прогреса си.
2. Изчисти хладилника от мазни и нездравословни храни. Така няма да се изкушаваш.
3. Избирай по-малки и тъмни на цвят чинии. Така ще регулираш размера на порциите си.

за 2 капсули Дневен комплекс:
- L-Carnitine 0.200 g.
- Extr. Folia Betulae (екстракт от листа на бреза) 0,300 g.
- Extr. Camellia sinesis (екстракт от Зелен чай съдържание на полифеноли 90% ) 0,100 g.
- Opuntia Ficus-Indica (Индийски кактус) 0,300 g.
- Chromium Picolinate 100 mcg.

Състав на една доза от Нощен комплекс:
- L-Arginine 0.200 g.
- L-Ornithine 0.100 g.
- Chromium Picolinate 50 mcg.

Опаковката съдържа:100 капсули в 10 блистера по 10 броя, поставени в картонена кутия с листовка.

 

Прием
 

Дневен комплекс - 2 пъти по 2 капсули (сутрин и следобед), приети с достатъчно количество вода 30 минути преди хранене.
Нощен комплекс - 1 капсула (вечер преди лягане).

За максимален ефект комбинирай с подходяща диета и спорт.

Забележка: 
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. 
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Действието на този продукт е строго индивидуално и резулата варира при различните потребители.
Да не се използва от бременни и деца.

Отслабни със Захир Ден и нощ сега.


Етикети: захир, дей, day, night, zahir
Emedika.bg | Svej.bg| eDieta.bg 2015, верига аптеки Екомедика